Header_top
Accesoria-home-header-bottom
Orhidee

Farmacia Myosotis I - Galati

Volume sobre, bine definite, imblanzite de suprafete in culori calde.

Farmacia Myosotis I - Galati

Farmacia Myosotis I - Galati Farmacia Myosotis I - Galati Farmacia Myosotis I - Galati Farmacia Myosotis I - Galati Farmacia Myosotis I - Galati Farmacia Myosotis I - Galati Farmacia Myosotis I - Galati Farmacia Myosotis I - Galati Farmacia Myosotis I - Galati Farmacia Myosotis I - Galati

Obiective

 

Reamenajarea spatiului interior, pre-compartimentat datorita destinatiilor anterioare, fara relocare de utilitati si tinand cont de repartizarea spatiului pe tipuri de activitati (oficina, laborator, depozit etc.).

 

Optimizarea alocarii spatiului pentru fiecare tip de activitate astfel incat sa se respecte reglementarile in vigoare legate de circuitele din farmacie.

 

Realizarea unui concept de design interior care sa fie inconfundabil, sa ateste profesionalism, si sa creeze o atmosfera placuta, relaxata, dar cu accente masculine.

 

 

Rezolvari

 

Repartizare eficienta si functionala a spațiului. Datorita restrictiilor impuse de configuratia predefinita a interiorului cladirii, Myosotis este o farmacie cu 2 oficine: una principala - destinata eliberarii medicamentelor cu prescripție și OTC-urilor - si una destinata consilierii si vanzarii de dermato-cosmetice si produse de puericultura.

In oficina principala amenajarea consta intr-un mix de corpuri cu sertare metalice si corpuri de expunere cu polite. Cele 2 recepturi contin 46 de sertare metalice cu compartimentare interna, cumuland o amprenta la sol de 1,7 m², in care se pot depozita organizat pana la 4.500 cutii de medicamente. Antibioticele si antiinflamatoarele pentru copii conditionate sub forma de sirop, recipientele de sticla cu substante injectabile si alte produse parafarmaceutice sunt depozitate in alte 15 sertare metalice cu glisare pe aer comprimat.

 

Mobilierul din oficina secundara respecta portofoliul diferit de produse. Accentul cade pe suprafete mari de expunere securizata: vitrine cu usi glisante din sticla cu inchidere cu cheie. Depozitarea produselor de ingrijire personala este asigurata de sertare metalice cu glisare silentioasa si inchiedere cu cheie.

 

Design cald, cu accente masculine. Conceptul cromatic de design interior se bazeaza pe contrastul realizat de combinația dintre nuanta Zebrano Antracit - folosita pentru toate elementele structurale inalte si pentru blatul si fronturile recepturii - si nuanta calda, de apus de soare, folosita pentru fronturile sertarelor si pentru spatiile adanci (de ex. interioarele dulapurilor cu rafturi).

 

Depozit modern. Am delimitat functional depozitul de restul spatiului printr-o usa glisanta In Out Drive, alegerea acestui sistem indeplinind cel mai bine 3 cerinte esentiale: ergonomie, eficienta si eleganta.
Corpul propriu-zis contine 3 coloane a cate 15 de sertare; in cele 45 sertare metalice cu adancime de 1 m si compartimentare interna se pot stoca pana la 9.000 cutii cu medicamente. Pentru a accesa ușor conținutul sertarelor din partea superioara a coloanelor, s-au montat 2 sertare treapta.

 

Soluții inedite. Un element de atracție și utilitate maxima il constituie zona de consiliere cu funcție tripla: spațiu de consiliere, zona de expunere și spațiu de depozitare securizat cu inchidere; mai mult, corpul poate fi repoziționat cu ușurința și in siguranța datorita roților puternice dotate cu sistem de blocare.

 


Developed by Trisme