FRIGIDERE SPECIALIZATE LIEBHERR

FRIGIDERE SPECIALIZATE LIEBHERR

Cu o experienta de peste 60 de ani
Liebherr este lider international in fabricarea de aparatura frigorifica de inalta calitate. Producatorul german este considerat un exemplu de excelenta: nu doar in materie de calitate a frigiderelor, ci si in materie de procese inovatoare. Vandute timp de multi ani pe piata din Germania, sistemele de racire Liebherr sunt pregatite pentru consumatori care apreciaza calitatea structurala, rezistenta in utilizare si inovatia tehnologica.

Frigidere cu sertare
Control electronic al temperaturii: Frigiderele BPV asigura un interval de temperatura cuprins intre +4°C si +18°C. temperatura poate fi setata usor si este controlata electronic, iar sistemul de alarmare anunta orice abatere de la temperatura fixata.
Frigiderele cu sertare pentru farmacii ofera beneficiul stocarii organizate si in siguranta a unui numar mare de cutii cu medicamente cu regim impus de temperatura. Sertarele sunt dotate cu un sistem modular de compartimentare, iar configuratia interiorului de sertar poate fi schimbata oricand prin repozitionarea divizoarelor. Capacitatea de stocare a unui frigider cu sertare este aproape dubla pe unitatea de volum fata de cea a unui frigider de uz casnic.

Frigidere cu rafturi
Economie de energie: Sistemele de racire profesionale Liebherr sunt recunoscute ca fiind cele mai eficiente din punct de vedere al consumului de energie. La aceasta contribuie oprirea automata a ventilatorului la deschidere si inchiderea automata a usii la unghi mai mic de 90°.
Garantie de 3 ani: Liebherr garanteaza functionarea impecabila a sistemelor de racire pe o perioada extinsa de 3 ani.

Flexibilitate si confort in utilizare: Interiorul frigiderelor este prevazut cu cremaliere pe toata inaltimea, iar dumneavoastra beneficiati de flexibilitate in pozitionarea rafturilor.

Siguranta si calitate: Frigiderele sunt dotate cu un sistem de alarmare in cazul in care usa ramane deschisa ori se depisteaza variatii de temperatura mai mari de 1°C. Sistemul de inchidere cu cheie pastreaza in siguranta medicamentele cu regim special.

Solicita oferta
2018-04-27T15:40:52+00:00