Myosotis | Galați2019-03-13T11:00:18+00:00

Project Description

MYOSOTIS | GALAȚI

Dinamism superior, eficiență ridicată, excelență în servire

O NOUĂ LOCAȚIE

Acum, a venit rândul unei noi locații în Galați – vizavi de Spitalul Județean.
O zonă de trafic intens de pacienți, care vor fi așteptați pe o suprafață de 70 metri pătrați și cu 6 puncte de servire. Stocarea medicamentelor a fost atent planificată. Pentru operativitate și eficiență au fost amplasate peste 100 de sertare, 70% dintre acestea fiind profesionale, și a fost implementat sistemul de etichetare.

Proiect amenajare farmacia Myosotis

Atmosferă plăcută, eficiență maximă

De la bun început, farmacia Myosotis a avut o poziționare clară: un loc creat pentru a aduce un real ajutor oamenilor – de la sănătate, tratare și prevenție, și până la soluții de înfrumusețare.

Pacientul înaintea produsului

Un renume atent construit de-a lungul timpului și standarde care trebuie cel puțin menținute. Chiar dacă Myosotis are deja o imagine consolidată pe piața românească, grija acordată la pregătirea fiecărui punct de lucru este aceeași ca la început. Detaliile ajută la creșterea relației cu pacientul și la promovarea produselor, în special când este păstrată nota de eleganță specifică farmaciilor Myosotis. Banda led a fost folosită pe laterala suprafeței de expunere, iar ramele înguste oferă o linie fină de design.

Proiect amenajare farmacia Myosotis

Branding și funcționalitate

Vitrinele Vitris sunt prevăzute cu încuietori care se deschid cu aceeași cheie – înlăturăm astfel disconfortul administrării unui număr prea mare de chei și scurtăm timpul de servire. Floarea emblemă a farmaciei apare pe lateralele corpurilor de expunere. Integrarea mobilierului cu decorațiunile specifice și introducerea elementelor de identificare a brandului sunt folosite și pentru setarea bazei de încredere pentru toți cei care trec pragul farmaciei. Acesta îmbunătățesc relația cu pacienții și oferă prilejul de a crea legături sincere cu fiecare din cei care pășesc pe ușa farmaciei.

Galerie foto

Button Text