Ameris Pharma | București2018-06-19T14:10:24+00:00

Project Description

AMERIS PHARMA | Bucuresti

Design modern, insufletit de flori de primavara

DEFINIREA OBIECTIVELOR

Vizibilitate si acces direct pentru produsele cash-on-hand

Cea mai mare suprafata a farmaciei Ameris Pharma a fost destinata expunerii produselor cu vanzare libera. In acest scop, au fost create corpuri cu polite din sticla, iar la baza lor au fost montate sertare cu suprainaltare pentru alte produse din stoc. Pozitionarea acestora a fost conceputa astfel incat sa utilizeze la maximum spatiul disponibil in farmacie.

Solicita oferta

VIZIUNE DE ANSAMBLU

In realizarea unui concept, luam in calcul toate aspectele pentru a obtine raportul optim intre estetica si functionalitate.

Expunere maximizata, mobilier solid

Gondolele mobile au rolul de a facilita servirea – clientii isi pot alege singuri produsele necesare – si de a creste numarul de produse din cosul de cumparaturi.
Accesul simplificat ajuta atat la o expunere mai buna a produselor, cat si la o analiza mai atenta a acestora. Pentru expunerea produselor mai grele a fost folosita sticla securizata, rezistenta la stres mecanic sau la socuri.

Mai multe medicamente in oficina

Conform cerintelor legislative, toate medicamentele sunt stocate in sertare, in spatele counterului. In aceasta zona au fost amplasate opt coloane cu sertare metalice cu divizare interna. In total, 104 sertare in care pot fi depozitate aproximativ 17.700 cutii cu medicamente. Cele opt corpuri corpuri inalte au o amprenta la sol de 4 metri patrati.

Fie ca vorbim despre oficina, spatiile de depozitare sau receptura, suntem pregatiti sa oferim solutii de mobilier de farmacie, specializate si personalizate pe fiecare tip de spatiu in parte.

O vitrina bine amenajata poate creste vanzarile cu pana la 30%. Vitrinele Vitris indeplinesc criteriile de eleganta si functionalitate, oferind beneficiul expunerii securizate a produselor cu valoare mare.

Mobilier cu forme deosebite

Counterul cu trei posturi de servire a fost conceput in forma de S, cu linii curbe, un element inovator in desing-ul interior. Citeste aici mai multe despre acest material.

Totul a fost proiectat astfel incat procesul de servire sa fie unul cat mai rapid. In acelasi timp, a fost luata in calcul si nevoia de intimitate a celor care isi doresc ca interactiunea cu farmacistul sa fie una privata.

Solicita oferta