Casa Procopie Vatra Dornei 2018-04-07T06:54:26+00:00

Project Description

Casa Procopie | Vatra Dornei

Suflet, eleganta si dorinte implinite

Un vis devenit realitate

Punem suflet in fiecare proiect pe care îl realizam si ne bucuram foarte mult atunci cand acest lucru este remarcat si apreciat si de clientii nostri. Cand simtim ca am contribuit la indeplinirea visurilor, fericirea este si mai mare. Pentru urmatoarea amenajare, ne bucuram sa includem in descriere si povestea proiectului, spusa de chiar de catre doamna farmacist Violeta Popovici.

Nu reusisem niciodata pana acum sa ducem in gand, pana la capat, ideea unei schimbari radicale a spatiului farmaciei la care lucram de 8 ani incoace. Ne obisnuiseram cu decorul clasic in nuante de maro, alb si galben la care, aproape in fiecare an, mai adaugam cate un corp in vederea expunerii produselor de o mare diversitate pe care le puneam la dispozitia pacientilor nostri. Si iata ca, mai devreme decat am estimat, a venit si la noi timpul de a lua o decizie ferma in acest sens, cst mai repede cu putinta. 

Solicita oferta

VIZIUNE COMUNA

“Inca de la prima convorbire telefonica, discutia dintre noi a fost fructuoasa, iar colaborarea a început foarte rapid. [..] Managerul de proiect ne-a oferit o perspectivă luminoasa, moderna si calda în același timp pentru spatiul corespunzator oficinei.”

Eleganță și profesionalism prin culoare

Inca de la prima convorbire telefonica, discutia dintre noi a fost fructuoasa, iar colaborarea a început foarte rapid. Pliindu-se pe dorințele noastre, managerul de proiect ne-a oferit o perspectivă luminoasa, moderna si calda în același timp pentru spatiul corespunzator oficinei”, a continuat doamna farmacist.
Si, de aici, implementarea a continuat lin, fara obstacole: “Culorile le-am ales rapid, consultand catalogul online al firmei. Dorintele noastre incepeau sa capete contur si priveam catre materializarea proiectului final cu mult entuziasm. Aceasta stare ne-a mobilizat puternic astfel incat timp de doua saptamani, cu farmacia inchisa, am lucrat la pregatirea spatiului, in ton cu mobilierul comandat.
Am ales culori deschise, luminoase si calde in acelasi timp – spatiul structurat pentru a fi utilizat la maximum s-a îmbinat elegant cu mobilierul modern și profesional, realizat astfel incat sa optimizeze relatia farmacist-pacient.”

Lumină calda, ambianta primitoare

In ceea ce priveste sertarele, alegerea a fost clara: fronturi lucioase, material MDF si manere frezate. Vitrinele Vitris si iluminarea cu leduri a rafturilor contribuie la armonia si bunul gust ale intregului ansamblu.

“Counterele moderne, cu margini rotunjite, cu sertare compartimentate si usor de etichetat usureaza mult activitatea noastra. La acest obiectiv contribuie si vitrinele care se deschid cu aceeasi cheie si au sistem propriu de iluminat cu leduri. Acest sistem modern de iluminare ofera o eleganta sporita oficinei, faciliteaza vizualizarea produselor de catre pacienti si asigura iluminarea optima a intregului spatiu, fara a fi necesara accesarea unei alte surse de lumina. Consumul mic de energie al ledurilor economice, constituie, de asemenea un avantaj din punct de vedere financiar, scazand cheltuielile noastre.”

Consumul mic de energie al ledurilor economice constituie un avantaj din punct de vedere financiar, scazand cheltuielile noastre.

Un final fericit, un proiect care ne ramane foarte drag

La final, ne-am bucurat ca am reusit sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor si sa oferim doamnei farmacist Popovici serviciile dorite si farmacia visata.

“In fiecare zi comunicam cu managerul de proiect si ne tineam reciproc la curent cu mersul lucrurilor, pentru ca sincronizarea sa fie optima. Si, pana la final, totul a decurs conform planificarii realizate cu 3 luni inainte. In concluzie, colaborarea fructuoasa cu firma dumneavoastra a avut un rezultat de elita: un ansamblu modern, de inalt profesionalism, optim pentru activitatea personalului farmaciei si bine apreciat de catre pacientii si colaboratorii nostri”, a incheiat doamna farmacist.

Solicita oferta