Duna Farm | Măgurele2018-06-19T21:02:55+00:00

Project Description

DUNA FARM MĂGURELE

Suflet, eleganță și dorințe împlinite

ELEGANȚĂ ȘI PROFESIONALISM PRIN CULOARE

Pentru următoarea pagina din portofoliul nostru vă invităm în Măgurele, în județul Ilfov. Aici am lucrat cu drag la amenajarea unei farmacii deosebite: Duna Farm.

Provocarea: optimizarea spațiului, în acord cu un design modern, aerisit și primitor. Liniile drepte și corpurile minimaliste de mobilier colaborează la îndeplinirea acesteia.

Solicita oferta
Duna Farm | Măgurele

OPTIMIZAREA CIRCUITELOR

Counterul în forma de „U”, cu 3 puncte de servire, optimizează circuitul de servire a pacienților și asigură farmacistului un acces rapid la toate produsele stocate. Posturile sunt situate la o distanță ce permite intimitatea și consilierea personală a pacienților.

PROMPTITUDINE ÎN SERVIRE

Casetele luminoase sunt prevăzute cu rame click astfel încât mesajele de comunicare și promovare să poată fi modificate cu ușurință. Sertarele au compartimentare interioară, pentru ușurința utilizării și stocării. De asemenea, sunt  prevăzute cu sistem de litere mobile. Această organizare se traduce în promptitudine în servire și în timp câștigat pentru fiecare pacient sau client ce trece pragul farmaciei.

Solicita oferta
Duna Farm | Măgurele
Solicita oferta