Hortensis | Piatra Neamț2018-06-19T14:22:59+00:00

Project Description

HORTENSIS | PIATRA NEAMȚ

Design care inspiră profesionalism

DESCHIDERE, SPAȚIU, COMUNICARE, FUNCȚIONALITATE

Acestea sunt cuvintele care au guvernat întregul proiect de amenajare al farmaciei. Counterele deschise, modul de expunere şi exploatarea eficientă a coloanelor cu sertare prezintă avantajul de a încuraja comunicarea, dar şi de a uşura munca farmacistului.

Solicita oferta
Hortensis | Piatra Neamț

STOCARE ȘI EXPUNERE EFICIENTE

Mobilierul realizat are o dublă funcţionalitate – depozitare şi expunere. Astfel, în partea de jos a corpurilor din spatele posturilor de servire au fost prevăzute coloane de sertare cu compartimentare internă pentru păstrarea în ordine a cutiilor cu medicamente. Pentru partea de sus a corpurilor s-au folosit poliţe din sticlă.

În countere am introdus 42 de sertare Shoptec, cu compartimentare internă Shoptec și sistem de litere mobile pentru identificarea ușoară a produselor necesare. În aceste sertare se pot depozita cca. 3.400 cutii cu medicamente.

Combinaţia cromatică – mov închis (aubergine) şi alb cald cu textură cremoasă (woodline cream) – dă o eleganţă discretă mobilierului.

Corpurile de expunere din spatele counterelor dispun de 48 de sertare metalice cu divizare internă și sistem de etichetare cu litere mobile, cu o amprentă la sol de 2,2 m², în care se pot stoca aproximativ 4.800 de cutii cu medicamente.

Solicita oferta
Convalaria Galati
Solicita oferta