Magistra | Dorohoi2018-06-19T14:12:40+00:00

Project Description

Magistra | Dorohoi

O imagine distincta, un aspect profesional

IMPECABIL SI ATRAGATOR

Countere rotunjite pentru eleganta

Cand te muti in casa noua, totul trebuie sa fie impecabil. O indreptare constanta inspre dinamism si eficienta, cu respectarea principiilor fundamentale de creatie si design si un spatiu luminos care a fost valorificat la maximum.

 

Solicita oferta

HI-MACS


Un material de ultima generatie, durabil si extrem de rezistent la factori chimici, care ne-a permis realizarea unor forme de design mai putin conventionale si sa oferim un aspect modern intregului concept.

Counterele au fost realizate din HI-Macs – un material de ultima generatie, durabil si extrem de rezistent la factori chimici. Acest material ne-a permis realizarea unor forme de design mai putin conventionale si sa oferim un aspect modern intregului concept.

Compozitul este, de asemenea, antibacterian, ceea ce il face ideal pentru farmacii, cabinete medicale sau cabinet stomatologice. Un alt avantaj al acestui material este faptul ca eventualele zgarieturi pot fi corectate usor, prin slefuire pana la inlaturarea completa.

Gondola pentru maximizarea expunerii

Produsele sunt definite clar datorita sistemului de etichetare la raft, iar display-ul tip gondola afiseaza eficient produsele expuse.

Culorile utilizate sunt menite sa ofere un design curat, fresh, cald si primitor.

Solicita oferta