Floris Farm | Falticeni2019-03-13T12:48:51+00:00

Project Description

FLORIS FARM | FALTICENI

O experiență mai bună pentru toți beneficiarii

Ce ne-am propus?

În puține cuvinte, optimizarea interventiei pentru maximum de rezultate prin mobilier și dotări profesionale de farmacie.

În mai multe: un proiect de amenajare farmacie menit să combine nevoia de a mări eficiența la stocare, cu sporirea confortului echipei printr-un refresh de mobilier. Doamna dirigintă Mitocaru ne-a solicitat serviciile pentre a moderniza și extinde spațiile de depozitare și pentru a da o nouă imagine zonei de birouri.

Amenajare farmacie Floris Farm

Replanificare zona depozitare farmacie

Amenajare farmacie Floris Farm
În prima zona de depozitare am folosite coloane cu sertare Shoptec. Pentru înălțimile ridicate, am folosit sertare cu fund transparent, un real ajutor pentru identificarea rapidă a cutiilor cu medicamente stocate mai sus. Această dotare, împreună cu sistemul flexibil de compartimentare pentru sertare eficientizează mult activitatea, reducând timpul pierdut.
Amenajare farmacie Floris Farm

Etichetarea frontului de sertar cu litere mobile ajută, de asemenea, la identificarea rapidă a conținutului sertarului. Pentru cea de-a doua zona de depozitare am folosit structuri cu polițe. Tot în acest proiect de amenajare am mai folosit corpuri de expunere cu casete luminoase, pentru o mai mare ușurință în identificarea categoriilor de produse din farmacie.

DESIGN PLACUT DE INTERIOR

Și amenajarea birourilor ne-a făcut o mare plăcere. De la canapeaua pentru discuții și până la măsuța deosebită de cafea, ne-a bucurat să folosim design-ul pentru a crea un mediu de încredere, cald și primitor.

Mobilier cu forme deosebite

Counterul cu trei posturi de servire a fost conceput in forma de S, cu linii curbe, un element inovator in desing-ul interior. Citeste aici mai multe despre acest material.

Totul a fost proiectat astfel incat procesul de servire sa fie unul cat mai rapid. In acelasi timp, a fost luata in calcul si nevoia de intimitate a celor care isi doresc ca interactiunea cu farmacistul sa fie una privata.

Amenajare farmacie Floris Farm

Galerie foto amenajare farmacia Floris Farm

SOLICITA OFERTA