Myosotis | Galați, Brăila, București2018-06-28T08:24:42+00:00

Project Description

MYOSOTIS | GALAȚI, BRĂILA, BUCUREȘTI

Spațiu personalizat și reprezentativ, într-un ambient călduros și primitor

O ATMOSFERĂ PLĂCUTĂ, MENTIĂ SĂ INPIRE SĂNĂTATE ȘI STARE DE BINE

Culorile folosite la mobilier – iasomie și nuc avignon – cât și elementul de decor din fundal, ce reprezintă un câmp cu păpădii, au scopul de a conferi căldură și eleganță întregului spațiu și de a crea o atmosferă primitoare.

Myosotis | Galați, Brăila, București

SOLUȚII PRACTICE DE EXPUNERE ȘI DEPOZITARE ÎN OFICINĂ

Expunerea se realizează atât pe lateralele corpurilor cu sertare, din spatele posturilor de service, cât și securizat, în vitrine Vitris. Corpurile din partea de jos a vitrinelor, prevăzute de asemenea cu cheie, sunt folosite pentru depozitarea altor produse care sunt pe stoc.

DESIGN DE IMPACT PENTRU IDENTITATE VIZUALĂ ȘI AMBIENT PLĂCUT

Corpurile de mobilier au o linie de design avangardistă, cu forme asimetrice și culori puternice. Contrastul dintre materialele folosite și culorile alese compensează cu o notă subtilă de eleganță, dată de polițele de sticlă folosite la panourile de expunere și de sistemul de iluminat de accent, cu benzi LED.

Myosotis | Galați, Brăila, București

ORGANIZAREA EFICIENTĂ ȘI FUNCȚIONALĂ A SPAȚIULUI PENTRU DEPOZIZARE ȘI EXPUNERE

Pentru stocare produselor de rulaj mare am introdus în counter 35 de sertare metalice cu compartimentare intenă și sistem de litere mobile pentru etichetare. Cele 4 corpuri din spatele counterului au dublul rol: depozitare și expunere. La baza lor se află sertare cu divizare internă, iar polițele din sticlă din partea superioară maximizează spațiul de expunere.
Solicita oferta