Paltinis Farm Impex | Ploiesti2018-10-24T15:31:56+00:00

Project Description

Păltiniș Farm Impex | Ploiești 

Servicii de real ajutor pentru comunitate

Stocare ingenioasă

Optimizarea spațiului a fost una din misiunile principale în cazul farmaciei din Ploiești, cu scopul de a servi cât mai bine comunitatea locală. În activitatea noastră, am încercat să redăm cât mai fidel identitatea farmaciei, iar comunicarea permanentă cu dirigintele farmaciei ne-a ajutat enorm.

Amenajare farmacie Paltinis

Rapiditatea în servire, o prioritate

Counterele au fost prevăzute cu casete luminoase și poliță pentru poșetă pentru o experiență cât mai bună a pacientului. Soluția implementată pentru mascarea monitoarelor are rol și de expunere produse. Pentru un aspect cât mai plăcut, aceasta a fost îmbinată la 45°. Tot la counter am instalat o ușă batantă pentru eficiență și operativitate.

Stocare ingenioasă

Pentru a utiliza cât mai bine spațiul, coloanele de depozitare au fost poziționate față în față, iar lateralele au fost folosite pentru expunere. Acestea dispun de 15 sertare pe coloană și au o adâncime de 750 mm și, respectiv, 1000 mm. La nivelul counterului a fost amplasată o vitrină pentru a masca accesul în spate. O vitrină suspendată și o măsuță rotunjită cu decupaj au fost soluțiile propuse și implementate pentru îmbrăcarea stâlpului. Casetele luminoase sunt realizate din MDF vopsit și au ramele rotunjite. Am utilizat și colțul încăperii: corpul este realizat din polițe și plintă rotunjite.

Proiect amenajare Paltinis Farm Impex

Rezultatul? 

O farmacie cochetă, optimizată și gata să-și primească și să-și îngrijească pacienții.
Solicita oferta