Arta Farm | București & Ilfov2019-03-13T13:31:08+00:00

Project Description

ARTA FARM | BUCURESTI & ILFOV

O actiune fulger de rebranding

O atmosferă pentru starea de bine

Un proiect care ne-a testat capacitatea de a livra proiectele la un nivel înalt de calitate și într-un termen extrem de scurt. Rebranding-ul Arta Farm a constat în reamenajarea a 17 farmacii în mai puțin de 20 de zile. Misiunea părea imposibilă, iar asta ne-a motivat și mai mult.

Amenajare farmacie Arta Farm - proiect Accesoria Divizia Pharma
Amenajare farmacie Arta Farm - proiect Accesoria Divizia Pharma

MISIUNE CONTRA-CRONOMETRU

În cele trei săptămâni, am lucrat îndeaproape cu echipele de construcții și IT, preluând și predând fiecare proiect astfel încât totul să se deruleze cât mai lin și eficient. Comunicarea vizuală era clară, proiectul, de asemenea. Detaliile care țineau de identitatea brandului au fost respectate cu strictețe, până la culoarea folosită la vopsirea mânerelor. La fel s-a întâmplat și cu sistemele de expunere: consolele metalice cu polițe de PAL au fost vopsite în culorile brandului.

Eficientizare și accesibilitate în farmacie

Sertarele Shoptec au fost utilizate din plin. Nu mai puțin de 600 au fost distribuite în cele 17 farmacii care ajung și până la 50 metri pătrați suprafață. Pentru a încuraja interacțiunea pacienților cu produsele din farmacie, au fost utilizate corpuri de expunere deschise. Standurile destinate campaniilor promoționale au fost concepute precum gondole cu lățimi înguste, pentru a fi mai accesibile și mai ușor de gestionat.

Galerie foto amenajare Arta Farm

Solicita oferta