Farmacia Tei2019-03-13T11:39:22+00:00

Project Description

FARMACIA TEI | Bucuresti

De la design la implementare

Project management până la ultimul detaliu

Un proiect complex, care a transformat parcursul clasic al unei amenajări într-un element calificat de consultanță aplicată, servicii premium și izvor de creativitate. Farmacia Tei a reprezentat o provocare solicitantă și extrem de frumoasă, un proiect livrat la cheie în condiții de termene scurte și buget restrâns. Toate obstacolele inerente au fost rezolvate rapid și cu succes și ne-au oferit o experiență neprețuită.

amenajare farmacia tei
sertare de farmacie profeisonale

Numere record

Peste 300 de sertare Shoptec au fost folosite în procesul de organizare și amenajare și nenumărate console metalice pentru expunerea pe polițe de PAL. Fronturi vopsite (MDF), mânere frezate și aproximativ 15 puncte de servire.
puncte de servire Farmacia Tei

Echilibru in comunicarea vizuala

Culorile folosite au fost alese pentru a oferi percepția de curățenie și prospețime. Aleile au fost proiectate cu grijă astfel încât să fructificăm la maximum posibilitățile de expunere și să încurajăm cumpărăturile la impuls; corpurile au fost aliniate cu o precizie milimetrică pentru a permite un trafic lejer al clienților.

PROIECT LA CHEIE

O atenție deosebită a fost acordată zonei de cosmetice. A fost delimitată o zonă separată. Numai acolo am folosit 25 de corpuri laterale, împrejmuitoare, și 6 gondole centrale. Clienții care caută produse cosmetice își doresc un grad mai mare de libertate, iar pentru sugestii sau sprijin consultativ pot cere informații direct de la biroul specializat. Produsele sunt clar definite prin intermediul casetelor luminoase. 

Galerie foto

Solicita oferta