SERTARE SPECIALIZATE SHOPTEC

SERTARE SPECIALIZATE SHOPTEC

Cu 50% mai multe cutii medicamente stocate in oficina
Sertarele Shoptec se pot folosi si la counter pentru a plasa medicamentele cu rulaj mare la indemana. Astfel, nu mai sunteti nevoiti sa faceti drumuri in depozit dupa medicamentele necesare, timp in care pacientul asteapta si se formeaza cozi. Diversitatea marcilor de medicamente si necesitate de a avea o gama cat mai variata pentru pacienti impugn depozitarea cat mai multor produse in oficina, cat mai la indemana.

Coloanele cu sertare pot fi inalte, pana aproape de tavan, si sa va ofere posibilitatea de a stoca organizat cu 50% mai multe cutii. In plus, corpurile inalte pot avea dublu rol: depozitare organizata in sertare si expunere pe una din lateralele corpului. Un corp cu amprenta la sol de numai 1 metru patrat poate stoca aproximativ 6000 cutii cu medicamente. Sertarul treapta. Preocuparea de a asigura un mediu de lucru relaxat si sigur este naturala, nu trebuie prevazuta de lege. Pentru a avea acces facil la sertarele amplasate la inaltimi de peste 1,5 metri, sertarul treapta este solutia sigura si eleganta. Fara scaunele inestetice care stau mereu in cale si fara echilibristica pe scari.

Baza transparenta si sistem de etichetare
De real ajutor sunt sertarele cu fund transparent pentru identificarea rapida a cutiilor cu medicamente stocate la inaltime. Aceasta dotare, impreuna cu sistemul flexibil de compartimentare pentru sertare, va va ajuta sa va eficientizati activitatea. Veti reusi astfel sa serviti mai multi clienti intr-un timp mai scurt si sa alocati mai mult timp consilierii. Etichetarea frontului de sertar cu litere mobile ajuta la identificarea rapida a continutului sertarului.

Solicita oferta
2019-03-07T16:03:04+00:00