Servicii2019-03-13T15:18:13+00:00

La vizita initiala, facem masuratorile exacte si stabilim conceptul general de design: stil, cromatica, mesaj. Colectam toate informatiile legate de profilul farmaciei: localizare, stoc, pacienti si patologie, potential de dezvoltare, restrictii legislative – si analizam circuitele functionale. Stabilim modificarile necesare pentru eficientizare activitatii.

Vezi portofoliul
Solicita oferta

In faza a II-a a proiectului, elaboram planul preliminar, in format 2D sau 3D, pe care se evidentiaza amplasarea fiecarui obiect si detaliu arhitectonic. Realizam devizul estimativ si ajustam planul conform discutiilor asupra propunerii de proiect.
In urma acestora, prezentam proiectul final: schite Autocad 2D si 3D, imagini 3D Max (randari), oferta finala, anexa materialelor si culorilor alese.

Vezi portofoliul
Solicita oferta

Odata stabilite toate detaliile de implementare, coordonam furnizorii astfel incat totul sa decurga conform planului. Ne asiguram de buna-mergere a productiei de mobilier si a comenzilor interne si externe. Gestionam montajul mobilierului in locatie si oferim asistenta pre si post-montaj.

Vezi portofoliul
Solicita oferta

Gaseste solutia care ti se potriveste

Solicita oferta