Uite ce putem face pentru tine

//Uite ce putem face pentru tine

Uite ce putem face pentru tine

Povestea Accesoria a început în urmă cu 10 ani. În tot acest timp ne-am pus amprenta pe zeci de proiecte. Am respectat planuri și promisiuni. Am cunoscut oameni și le-am ascultat dorințele. Am proiectat și am învățat proiectând. Am întrebat care le sunt nevoile și am primit la pachet și grijile lor. Am oferit și am optimizat totul, pentru ca experiența omului, într-o farmacie, să fie îmbunătățită.

Noi cei de la Accesoria Group Divizia Pharma am pornit la drum cu un obiectiv precis. Acesta ne-a făcut să aflăm mai multe despre industria farmaceutică. Datorită acestuia am cunoscut sute de farmaciști și am executat proiecte diverse. Acesta ne-a facut să ne respectăm toate promisiunile și să avem parte de recunoștință din partea celor cu care am lucrat.

Obiectivul nostru este acela de a oferi consiliere adecvată în eficientizarea spațiului și de a alege cele mai bune soluții pentru optimizarea fluxului în farmacii.

Cu alte cuvinte:

– Optimizăm spațiul de depozitare, pentru a creștem capacitatea produselor farmaceutice de pe raft;
– Scădem costurile de întreținere, utilizând produse cu durată extinsă de viață;
– Diminuăm timpul de căutare până la găsirea produsului;
– Creștem timpul de interacțiune directă cu clienții, în vederea maximizării potențialului de vânzare;
– Îmbunătățim design-ului farmaciei, în vederea creșterii conversiei vitrine / interior.

Cum facem asta? Prin:

– Sertare specializate cu compartimentare internă – SHOPTEC;
– Vitrine securizate cu uși glisante – VITRIS;
– Uși glisante;
– Frigidere cu sertare și control electronic – Liebherr – BPV;
– Blaturi din compozit.

În cei peste 10 ani de experiență am finalizat peste 100 de proiecte, am parcurs peste 350.000 de km, am montat peste 9000 de sertare, făcând fericiți peste 70 de clienți.

A schimba felul în care este văzută o farmacie nu este ușor. În fond și la urma urmei, în farmacie rar intră oamenii de plăcere. Însă a facilita experiența spațiului din interiorul unei farmacii ajută deopotrivă atât „gazdele” cât și „oaspeții” acesteia.

Experiența acumulată ne face să vedem orice proiect ca pe o provocare, una care ne ajută să mergem și mai departe, către noi perspective. Ne dorim în continuare să lucrăm cu oameni care vor să se autodepasească, să facă lucrurile diferit, mai bine, mai eficient.

Daca ești interesat de elaborarea și implementarea unui proiect farmaceutic, contactează-ne!

2018-06-19T05:05:27+00:00