Paltinis Farm Impex | Ploiesti2019-03-13T11:26:08+00:00

Project Description

Păltiniș Farm Impex | Ploiești 

Servicii de real ajutor pentru comunitate

Stocare ingenioasă

Optimizarea spațiului a fost una din misiunile principale în cazul farmaciei din Ploiești, cu scopul de a servi cât mai bine comunitatea locală. În activitatea noastră, am încercat să redăm cât mai fidel identitatea farmaciei, iar comunicarea permanentă cu dirigintele farmaciei ne-a ajutat enorm.

Amenajare farmacie Paltinis

Rapiditatea în servire, o prioritate

Counterele au fost prevăzute cu casete luminoase și poliță pentru poșetă pentru o experiență cât mai bună a pacientului. Soluția implementată pentru mascarea monitoarelor are rol și de expunere produse. Pentru un aspect cât mai plăcut, aceasta a fost îmbinată la 45°. Tot la counter am instalat o ușă batantă pentru eficiență și operativitate.

Stocare ingenioasă

Pentru a utiliza cât mai bine spațiul, coloanele de depozitare au fost poziționate față în față, iar lateralele au fost folosite pentru expunere. Acestea dispun de 15 sertare pe coloană și au o adâncime de 750 mm și, respectiv, 1000 mm. La nivelul counterului a fost amplasată o vitrină pentru a masca accesul în spate. O vitrină suspendată și o măsuță rotunjită cu decupaj au fost soluțiile propuse și implementate pentru îmbrăcarea stâlpului. Casetele luminoase sunt realizate din MDF vopsit și au ramele rotunjite. Am utilizat și colțul încăperii: corpul este realizat din polițe și plintă rotunjite.

Proiect amenajare Paltinis Farm Impex

Galerie foto

Dacă vrei să afli ce ar presupune un proiect de amenajare la tine în farmacie, te invităm să ne contactezi aici:

Solicita oferta