Sanofarm | Dej2019-03-13T11:11:59+00:00

Project Description

SANOFARM DEJ

Cea mai bună investiție în vizibilitate

Cu gândul la pacient

Experiența pacientului este pusă în prim-plan de fiecare dată când gândim un proiect de amenajare a farmaciei. Ne place să stăm de vorbă cu cei care beneficiază de aceste servicii, să ne imaginăm că suntem în locul lor și să gândim un plan ce le va îmbunătăți considerabil vizita în farmacie. Foarte importante sunt și nevoile identificate de farmacist. De la detalii de design și până la aspecte practice, totul este acordat cu dorințele acestuia și cu îmbunătățirea procesului de servire.

Proiect amenajare farmacie Sanofarm Dej

SERTARE SPECIALIZATE

La Sanofarm, în Dej, am adus la realitate o reprezentare exclusivă a stilului clasic, care să răspundă întocmai dorințelor doamnei farmacist, cea care a apelat la noi pentru o nouă față a farmaciei. Pentru îmbunătățirea eficienței la stocare au folosit sertare specializate Shoptec și am îmbunătățit utilizarea spațiilor de depozitare cu 50%.

Mobilier funcțional și atrăgător

Atmosfera deschisă, luminată care ajută la evidențierea mult mai bună a produselor și o soluție care subliniază și mai mult linia clasica a farmaciei. Mobilierul clasic, în combinație cu finisajele moderne crează un contrast cald și confortabil pentru pacienți. MDF vopsit mat ne-a ajutat să subliniem și mai bine linia clasică, iar vitrinele luminate din spate transformă în vedete toate produsele astfel expuse. Atrag chiar și privirile din stradă.

Un proiect în care ne-am implicat prin oferirea design-ului de amenajarea și a mobilierului propriu-zis, de la producție și până la montaj și instalare.

Proiect amenajare farmacie Sanofarm Dej

Galerie foto

Dacă vrei să afli ce ar presupune un proiect de amenajare la tine în farmacie, te invităm să ne contactezi aici:

Solicita oferta