Neopharm | Călărași2018-12-03T15:20:49+00:00

Project Description

NEOPHARM CĂLĂRAȘI

Farmacie cu identitate creată și menținută prin design și funcționalitate

CULOARE ȘI DELICATEȚE

Pentru o imagine diferențiată, am ales o floare delicată, care impresioneze de fiecare dată prin eleganță: orhideea. Fronturile corpului cu sertare speciale pentru farmacii au fost colantate cu o frumoasă orhidee ce constituie elementul central, care atrage atenția, încă de la intrarea în farmacie. Motivul orhideei este prezent aici, pentru a marca cele trei posturi de servire. Nici balanța, elementul tradițional al farmaciei, nu putea să lipsească.

Coloana cu sertare din oficină a rezolvat problema depozitării a cât mai multor cutii cu medicamente, pentru a fi cât mai aproape de postul de servire. Acest obiect de mobilier îndeplinește o dublă funcționalitate: de stocare, dar și de design. Încă un dulap din oficină a fost recreat. pentru a economisi spațiul, folosind ușile glisante.

Solicita oferta
Neopharm Călărași

MOBILIER REZISTENT, FUNCȚIONAL ȘI ATRĂGĂTOR

Factorul cel mai important care a condus la decizia de reamenajare a farmaciei a fost mobilierul, nu foarte vechi sau demodat, dar care începuse să cedeze folosirii frecvente. Pentru ca expunerea atrăgătoarea a produselor este la fel de importantă ca și depozitarea acestora în mod organizat, în spatele counterelor am ales corpuri ce îndeplinesc acest dublu rol. Produsele de pe rafturi sunt puse în valoare de casetele luminoase, iar în serate sunt stocate ordonat cutiile cu medicamente.

Solicita oferta