Sanofarm | Dej2018-06-19T14:07:53+00:00

Project Description

SANOFARM DEJ

O imagine unică și un maximum de vizibilitate pentru produsele expuse în farmacia clujeană.

SERTARE SPECIALIZATE

Experiența pacientului este pusă în prim-plan de fiecare dată când gândim un proiect de amenajare a farmaciei. Ne place să stăm de vorbă cu cei care beneficiază de aceste servicii, să ne imaginăm că suntem în locul lor și să gândim un plan ce le va îmbunătăți considerabil vizita în farmacie.

Foarte importante sunt și nevoile identificate de farmacist. De la detalii de design și până la aspecte practice, totul este acordat cu dorințele acestuia și cu îmbunătățirea procesului de servire.

La Sanofarm, în Dej am adus la realitate o reprezentare exclusivă a stilului clasic, care să răspundă întocmai dorințelor doamnei farmacist, cea care a apelat la noi pentru o nouă față a farmaciei.

Solicita oferta

SERTARE SPECIALIZATE

Atmosfera deschisă, luminată care ajută la evidențierea mult mai bună a produselor și o soluție care subliniază și mai mult linia clasica a farmaciei. Mobilierul clasic, în combinație cu finisajele moderne crează un contrast cald și confortabil pentru pacienți. MDF vopsit mat ne-a ajutat să subliniem și mai bine linia clasică, iar vitrinele luminate din spate transformă în vedete toate produsele astfel expuse. Atrag chiar și privirile din stradă.

Pentru îmbunătățirea eficienței la stocare au folosit sertare specializate Shoptec și am îmbunătățit utilizarea spațiilor de depozitare cu 50%.

Ne-am implicat în proiect prin oferirea design-ului de amenajarea și a mobilierului propriu-zis. Odată preluat proiectul, ne-am ocupat de management-ul acestuia, de la producția mobilierului și până la montaj și instalare.

Solicita oferta