Adriana Farm | Caracal2018-12-03T14:02:55+00:00

Project Description

ADRIANA FARM | Caracal

O farmacie cu design clasic, in care functionalitatea si frumusetea se imbina perfect intr-o atmosfera de poveste

DESIGN CLASIC SI FUNCTIONAL

Atmosfera clasică a farmaciei

O farmacie cu design clasic, in care functionalitatea si frumusetea se imbina perfect intr-o atmosfera de poveste. A fost folosit un mobilier specializat de farmacie, profesional si calitativ. Fiecare element, chiar si cele mai mici detalii, se incadreaza perfect in atmosfera farmaciilor din vremurile de altadata. Contrastul dintre fronturile de culoarea nucului si elementele decorative de pe counter, de culoare crem, dau o nota aparte oficinei si ii ofera un plus de eleganta intr-o maniera discreta.

Solicita oferta

SERTARE SPECIALIZATE

Intr-un proiect de amenajare farmacie vorbim si despre eficientizare. Puteti stoca mai mult cu 50% cutii medicamente in oficina: sertarele Shoptec se pot folosi inclusiv la counter pentru a plasa medicamentele cu rulaj mare la indemana.

Stilul clasic intalneste functionalitatea moderna

Vitrinele si corpurile de expunere din oficina indeplinesc si rolul de stocare prin dulapurile de la baza lor. Counterul este dotat cu 12 sertare cu laterale metalice, iar corpurile de expunere din spatele lui dispun de 20 de astfel de sertare. Astfel, au fost eficientizate circuitele de lucru în farmacie, iar timpul de asteptare al pacientului s-a redus considerabil, oferind farmacistului acces imediat la medicamentele necesare.

 Depozitare pe verticala

In holul din dreapta counterului am amenajat un corp de depozitare cu 3 coloane cu 45 de sertare. Fiecare coloana dispune de cate 15 sertare Shoptec, specializate pentru farmacie. Medicamentele sunt mai aproape de farmacist, iar divizarea interna a sertarelor ajuta la organizarea eficienta a acestora. Sertarele sunt dotate cu sisteme de litere mobile care ajuta farmacistul sa identifice mai rapid produsele necesare.
Solicita oferta